ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τρεις κόκκινες και πολλή ένταση το φιλικό Λεβάντε - Γουλβς

Το φιλικό παιχνίδι Λεβάντε Γουλβς στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.
Το φιλικό παιχνίδι Λεβάντε Γουλβς στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. PRINTSCREEN

Τρομερές στιγμές έζησαν οι φίλοι των Λεβάντε και Γουλβς στην φιλική τους αναμέτρηση το πρωί της Πέμπτης (21/7) ενόψει της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν. Με τρεις κόκκινες και πολλή ένταση εξελίχθηκε το πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σε φιλικό αγώνα μεταξύ της Λεβάντε και της Γουλβς το οποίο διεξήχθη την Πέμπτη (21/7) ενόψει της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την νέα σεζόν.

Το παιχνίδι που ξεκίνησε στις 11:30 ώρα Ελλάδος, μόνο φιλικό δεν θα το θεωρήσουμε, αφού λίγο μετά το γκολ της Λεβάντε στο 32', οι παίκτες των δύο ομάδων μετά από ένα μαρκάρισμα πιάστηκαν στα χέρια, με τον ρέφερι να σταματάει το παιχνίδι για αρκετά λεπτά και να μοιράζει δύο κόκκινες κάρτες, μία σε κάθε ομάδα.

Ο Γιέρσον Μοσκέρα της Γουλβς και ο Ενίς Μπάρντι της Λεβάντε αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε και στον πάγκο. Λίγο μετά την επανέναρξη του αγώνα στο 44', ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν αυτός που έσπρωξε έναν αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να ανάψουν ξανά τα αίματα και να αποβληθεί και εκείνος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL PREMIER LEAGUE LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ