ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Mε τους Νέους στις Σέρρες

Mε τους Νέους στις Σέρρες
INTIME SPORTS

Με σύνθεση ανάγκης, που θα απαρτίζεται από παίκτες της ομάδας Νέων, ο Εθνικός Αστέρας αναχώρησεγια τις Σέρρες προκειμένου να αγωνιστεί κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όποιες προσπάθειες έγιναν προκειμένου στο αυριανό παιχνίδι να πάρουν μέρος οι πέντε επαγγελματίες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής έπεσαν στο κενό.

Οι ποδοσφαιριστές εμμένουν στην απόφαση που είχαν πάρει την Πέμπτη, σύμφωνα με την οποία, θα κατέβουν να αγωνιστούν εκ νέου από τη στιγμή που εκδοθούν όλα τα δελτία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αυριανό παιχνίδι, για πρώτη φορά φέτος, δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο ο προπονητής της ομάδος Πέτρος Δημητρίου. Ο Έλληνας τεχνικός, από τη δική του πλευρά, βλέποντας το πρόβλημα παραμένει άλυτο δεν θα ταξιδέψει για τις Σέρρες, ενώ έδωσε προθεσμία μέσα στην εβδομάδα να βρεθεί λύση, διαφορετικά σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Από την άλλη πλευρά, ότι την ομάδα του Εθνικού Αστέρα στο αυριανό παιχνίδι θα κοουτσάρει ο Βασίλης Έξαρχος, ο προπονητής της ομάδας Νέων, ενώ στο πούλμαν που αναχώρησε νωρίς το μεσημέρι για τις Σέρρες, επιβιβάστηκαν οι: Σαλαγιάννης, Μερσινιάς, Ιγκλαντίν, Δεσπολάρι, Τσιγάρας, Μαρτίνος, Χαροντάκης, Τλούπας, Μητσέας, Μπολάνο, Γκούγκας.

Τέλος, σήμερα το πρωί στην Καισαριανή έδωσαν κανονικά το παρόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα, γυμνάσθηκαν κανονικά κάτω από τις οδηγίες του Πέτρου Δημητρίου, ενώ στην συνέχεια αποχώρησαν αφού ήταν γνωστό ότι κανείς από αυτούς δεν θα ταξίδευε για τις Σέρρες.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ