Mε το μυαλό στον Ατρόμητο

Κάτω από ιδανικές συνθήκες και το καλύτερο δυνατό ηθικό ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το προσεχές ντέρμπι κορυφής με τον Ατρόμητο
Ο Γκιγιέρμο Όγιος, πέρυσι τεχνικός στον Ατρόμητο, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και δεν θα έχει στην διάθεσή του τους γνωστούς από καιρό τραυματίες Κουτσοσπύρο, Κοντογουλίδη και Σαμαρά. Ο πρώτος από τους τρεις εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος και όπως φαίνεται καθυστερεί η επιστροφή του στην ομάδα.
Στις επόμενες μέρες ο Αργεντίνος τεχνικός του ΠΑΣ θα σχεδιάσει την τακτική της ομάδας του, στην οποία θέση στην αρχική ενδεκάδα θα έχει όπως φαίνεται ο Ηλίας Σολάκης, μετά την καταπληκτική επίδοση που είχε στο τελευταίο παιχνίδι της Καρδίτσας, όπου σε διάστημα μικρότερο των 40 λεπτών σημείωσε τρία γκολ και με αυτά η ομάδα της Ηπείρου ανέτρεψε το σκορ και κέρδισε τη νίκη από την Αναγέννηση με 3-1.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε να δώσει εισιτήρια στον Ατρόμητο για να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοί του και εντός των ημερών αναμένεται να γίνει στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων σύσκεψη για τα μέτρα τάξης.