ΑΓΓΛΙΑ

Με την ψυχή στο στόμα η Μάντσεστερ

Χάιντζε

Παρότι προηγήθηκε με 3-0 με την συμπλήρωση μόλις έξι λεπτών στον αγώνα, η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ τα...χρειάστηκε απέναντι στην Ρέντινγκ για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με το τελικό 3-2.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον άνοιξε το σκορ με τον Χάιντσε στο 2΄, στο 4΄ο Σαχά πέτυχε το 2-0 και με την συμπλήρωση έξι λεπτών, ο Σόλσκιερ “έγραψε” το 3-0.

Η Ρέντινγκ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και αφού μείωσε στο 23΄με τον Κίτσον, στο 84΄ο Λίτα έκανε δραματικό το φινάλε πετυχαίνοντας το 2-3.



Τελικά έστω και με την ψυχή στο στόμα, η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ πήρε την πρόκριση καθώς στις καθυστερήσεις το σουτ του Γκούναρσον σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σ



τα προημιτελικά η πρωτοπόρος της Πρέμιερσπιπ θα αντιμετωπίσει την Μίντλεσμπρο η οποία προκρίθηκε στα πέναλτι με 6-5 επί της Γουέστ Μπρόμγουιτς, μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.




Συνοπτικά τα αποτελέσματα:



Γουέστ Μπρομ-Μίντλεσμπρο 1-1 (4-5 πεν.)



Ρέντινγκ-Μάντσεστερ Γ. 2-3



Μπλάκμπερν-Αρσεναλ 28/2




Το πρόγραμμα των προημιτελικών (10-11 Μαρτίου):



Μίντλεσμπρο-Μάντσεστερ Γ.



Άρσεναλ/Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Σίτι



Τσέλσι-Τότεναμ



Πλίμουθ-Γουότφορντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ