ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Με την ομάδα Νέων κόντρα στη Καλλιθέα

Με την ομάδα Νέων κόντρα στη Καλλιθέα
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός Αστέρας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα, τα δελτία των νέων παικτών δεν εκδόθηκαν και έτσι κόντρα στην Καλλιθέα θα παρατάξει την ομάδα Νέων

Με την ομάδα Νέων θα παραταχθεί ο Εθνικός Αστέρας στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καλλιθέα για την 15η αγωνιστικής της Football League.

H ΠΑΕ της Καισαριανής δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και έτσι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, ούτε λίγο ούτε πολύ, συμπλήρωναν 16αδα και θα έδιναν ουσιαστικές λύσεις στον Πέτρο Δημητρίου.

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα ενημερώθηκε την Παρασκευή (17/2) για την εξέλιξη των πραγμάτων και βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς αν υπολογίσει κανείς τους παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα και αυτούς που έχουν απομείνει τότε αναγκαστικά θα στηριχθεί και πάλι στην ομάδα των Νέων.

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπήρχαν στην ομάδα, ο Εθνικός Αστέρας είχε εμφανιστεί στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τελευταίο πριν την αναστολή των πρωταθλημάτων, με την ομάδα των Νέων.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά αφού όλοι πίστευαν ότι είχαν βρεθεί κάποιες λύσεις, η ομάδα είχε κάνει σωρεία μεταγραφών για να καλύψει τα κενά και θα έδινε την μάχη της στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο Πέτρος Δημητρίου θα βρεθεί στο πάγκο της ομάδος στον αγώνα εναντίον της Καλλιθέας ή όπως έκανε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, που αγωνίστηκαν, οι νέοι, όταν και ήταν στην εξέδρα.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ