ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με στράικερ τον Μποριέλο, ΟΚ ο Ντε Ρόσι

μποριέλο AP

Τον Μποριέλο στην κορυφή επιλέγει ο Λίπι, μικρός τραυματισμός για Ντε Ρόσι, παίρνει διαβατήριο ο Αμάουρι

Μάλιστα, θα επιλέξει σύστημα 3-4-3, ενώ στην σημερινή προπόνηση ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι γύρισε τον αστράγαλό του, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Μαρκέτι αναμένεται να είναι στο τέρμα και η τριάδα στην άμυνα οι Μπονούτσι, Φάμπιο Καναβάρο και Κιελίνι.



Μπακ-χαφ θα είναι δεξιά ο Μάτζο και αριστερά ο Κρίσιτο, στο κέντρο οι Πίρλο και Ντε Ρόσι, ενώ στην επίθεση οι Κόσου, Ντι Νατάλε και Μποριέλο (κορυφή).



Εξάλλου, αύριο (Τετάρτη) αναμένεται να πάρει ιταλικό διαβατήριο ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Γιουβέντους, Αμάουρι.



Θα είναι έτσι διαθέσιμος για την εθνική Ιταλίας και δεν αποκλείται ο Μαρτσέλο Λίπι να τον κάλεσει για το Μουντιάλ, αν και σίγουρα θα υπάρχουν αντιδράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ