ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με πλάνο Τούμπας στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

INTIME SPORTS

Το πάθος και την καλή εμφάνιση της Τούμπας θέλουν να επαναλάβουν και στον ΟΑΚΑ οι Πειραιώτες, βάζοντας αρκετή δόση αποτελεσματικότητας στη συνταγή της νίκης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται πως προσανατολίζεται σε ένα πλάνο που θα έχει πολλές ομοιότητες με τον αγώνα στην Τούμπα.

Το μόνο που θέλει να αλλάξει ο Πορτογάλος προπονητής είναι την αποτελεσματικότητα της ομάδας τους σε σχέση μ’ εκείνο το ματς και φυσικά να καταφέρει να κερδίσει και να μην αρκεστεί στην ισοπαλία όπως με τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει μάλιστα ένα σενάριο, σύμφωνα με τον “Πρωταθλητή”, που αναφέρει πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αποκλείεται να παρατάξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με το ματς της Θεσσαλονίκης (Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο, Φουστέρ, Μασάντο, Αμπντούν, Τζιμπούρ).

Ο Τζιμπούρ είχε πετύχει ένα πανέμορφο γκολ στην Τούμπα και φαίνεται πως σ’ αυτόν θα ποντάρει αρχικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ υπάρχει μια πιθανότητα να ξεκινήσει και ο Ιμπαγάσα αντί του Φουστέρ.

Όπως και να ‘χει, ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να δει το ίδιο πάθος, την ίδια θέληση και την ίδια πίεση που είδε από την ομάδα του και στο ματς της Τούμπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ