ΞΑΝΘΗ

Με πέντε απόντες κόντρα στον Πλατανιά η Ξάνθη

INTIME SPORTS

Χωρίς πέντε βασικά της στελέχη θα αγωνιστεί κόντρα στον Πλατανιά η Ξάνθη στην προσπάθεια των Ακριτών να συνεχίσουν την αναρρίχηση τους.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθης για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Το προπονητικό τιμ έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και άπαντες θέλουν να επιστρέψουν με περισσότερους πόντους στην βαθμολογία από το παιχνίδι στην Κρήτη.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν στην ξανθιώτικη ομάδα μιας και οι Κομεσίδης, Σουάρεθ Εστράδα, Χοσέμι τέθηκαν εκτός μάχης καθώς είναι ανέτοιμοι, ο Νικολά Μαρίν αναχώρησε για την Γαλλία λόγω προσωπικού προβλήματος και ο Παΐτο είναι τιμωρημένος.

Την προσπάθεια της ομάδας Νέων θα ενισχύσει ο Κίμωνας Παπαδιώτης.

Ο Ράινερ Μάουρερ μετά τις ασκήσεις τακτικής ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague.

Την αποστολή απαρτίζουν οι 18 ποδοσφαιριστές:
Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Τσαμούρης, Φλίσκας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Κάλβο, Τριάδης, Νάκας, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ