ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Με όνειρα και ελπίδες

New Image

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρόνια πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού

Το παρών έδωσαν περίπου 150 φίλαθλοι της ομάδας, ενώ ο αντιπρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” Ζαχαρίας Μαρκάκης τόνισε με αφορμή την επιστροφή των παικτών στις υποχρεώσεις της ομάδας: ”
Η Διοίκηση θα κάνει τα πάντα, ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν ποδοσφαιριστή. Θέλουμε να υπάρχει καλό κλίμα, σωστά αποδυτήρια και οι παίκτες να χαίρονται που παίζουν στον Ηλυσιακό“.



Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Κώστας Φραντσέσκος καλωσόρισε τους παίκτες και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Τσάνας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.



Ο Τσάνας μιλώντας προς τους παίκτες της ομάδας τόνισε: ”
Φέτος θα ζητήσουμε το 100% των προσπαθειών. Πρέπει όλοι να δίνουν τα πάντα ο γήπεδο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν υπάρχουν ξεχωριστοί παίκτες και ξεχωριστές μονάδες. Υπάρχει ένα σύνολο, μια ομάδα, ο Ηλυσιακός. Ο ένας βοηθά και συμπληρώνει τον άλλο. Τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στο γήπεδο“.



Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Μακρής, Μανωλιάδης και το νέο απόκτημα της ομάδας ο Βραζιλιάνος Γκουιντοτσίνι που έρχεται την Τρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ