ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με Νεϊμάρ η ενδεκάδα της Βραζιλίας

Με Νεϊμάρ η ενδεκάδα της Βραζιλίας
AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο "αστέρας" της εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ, είναι στην αρχική ενδεκάδα της "σελεσάο" στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ελβετίας.

Η εθνική Βραζιλίας κάνει πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, καθώς κοντράρεται με την Ελβετία (17/6, 21:00) στο Ροστόβ για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου της διοργάνωσης (live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς).

Μπορεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Τίτι, να δήλωσε ότι ο Νεϊμάρ δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά τον συμπεριέλαβε στο αρχικό σχήμα.

Είναι το πρώτο ματς για διοργάνωση μετά τις 25 Φεβρουαρίου και τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Παρί Σεν-Ζερμέν με την Μαρσέιγ, καθώς έμεινε εκτός για τρεις μήνες. Βέβαια, έπαιξε και σκόραρε στα φιλικά της "καναρίνια" με τις Κροατία και Αυστρία.

Η ενδεκάδα της εθνικής Βραζιλίας: Άλισον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Παουλίνιο, Φιλίπε Κοουτίνιο, Ουίλιαν, Νεϊμάρ και Γκαμπριέλ Ζεζούς.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Βραζιλία - Ελβετία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ