ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Κρητικό - Παμλίδη κόντρα στον Αστέρα η Κέρκυρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Κέρκυρα EUROKINISSI SPORTS

Άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη δεν υπάρχει στο μυαλό των παικτών της Κέρκυρας αναφορικά με το κυριακάτικο (22/4, 19.00) παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Επιστροφή για Κρητικό - Παμλίδη.

Όλα τα λεφτά είναι για την Κέρκυρα το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (22/4, 19.00) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League. Οι Φαίακες είναι στο -5 από τη ζώνη παραμονής και αν δεν κατακτήσουν τη νίκη απέναντι στους Αρκάδες, αγωνιστικά τουλάχιστον θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατηθούν στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Ματζουράκης και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για το τρίποντο, απέναντι βέβαια σε έναν Αστέρα ο οποίος αναζητά το τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να καταλάβει την 5η θέση, η οποία χαρίζει ευρωπαϊκή έξοδο.

Σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, επιστρέφουν στην αποστολή οι Κρητικός και Παμλίδης, από τιμωρία και τραυματισμό αντίστοιχα. Εκτός, αντίθετα, έμεινε ο Γεωργακόπουλος.

Με Κρητικό - Παμλίδη κόντρα στον Αστέρα η Κέρκυρα

Η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αρτυματάς, Μπαλάφας, Σιόντης, Κρητικός, Επστάιν, Μένσα, Γεωργίου, Ρόλε, Ζορμπάς, Τουράμ, Μυτίδης, Παμλίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ