Με Κουτσιανικούλη στην Κομοτηνή

Κουτσιανικούλης
INTIME SPORTS
Με 14 παίκτες στην αποστολή του θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή ο ΟΦΗ. Ανακοινώθηκαν οι ''εκλεκτοί'' για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Ταξιδεύει κανονικά για τη Θράκη ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου προπονήθηκε την Τρίτη (20/1) και ακολούθως έγινε γνωστή η αποστολή, η οποία την Τετάρτη (21/1) θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Πανθρακικό στον 1ο αγώνα για τους ”16” του Κυπέλλου.
Συνολικά 14 παίκτες είναι στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου, μεταξύ των οποίων και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος έχει κάνει προσφυγή, αλλά έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Η εκδίκαση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, οπότε μέχρι τότε θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.
Την αποστολή απαρτίζουν οι: Λορία, Αγριμάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Τζορτζ και Κουτσιανικούλης.