ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Με Καούνο κόντρα σε Πανσερραϊκό

Με Καούνο κόντρα σε Πανσερραϊκό
INTIME SPORTS

Καμία ενόχληση δεν ένιωσε ο Καούνος στην προπόνηση της Τετάρτης και ο τεχνικός του Δημητρίου τον υπολογίζει ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.Δεν προλαβαίνει αντίθετα ο Παπαθανασίου.

Κανονικά έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Βαγγέλης Καούνος και χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

Η παρουσία του πλέον στο κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό στην Καισαριανή είναι μεγάλη γεγονός που ικανοποιεί τον τεχνικό της Καισαριανιώτικης ομάδας Πέτρο Δημητρίου.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός γυμνάσθηκε κανονικά το πρωί της Τετάρτης ανεβάζοντας ρυθμούς και παράλληλα χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση. Αν και την Πέμπτη δεν έχει καμία ενόχληση και έχοντας καλύψει το χαμένο έδαφος θα είναι έτοιμος από κάθε πλευρά για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Σερραίους.

Αντίθετα, ο Παπαθανασίου δεν προλαβαίνει και την αναμέτρηση της Κυριακής καθώς δεν είναι 100% έτοιμος και φυσικά ο Δημητρίου σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του.

Από την άλλη πλευρά εκκρεμότητα υπάρχει και με τον Πασκούλοφ, αφού δεν έχει έρθει ακόμη η μπλε κάρτα του, με αποτέλεσμα να μην έχει εκδοθεί το δελτίο του και να περιμένει και αυτός τις εξελίξεις.

Αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές της Καισαριανιώτικης ομάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους σε δύο γκρουπ. Το πρωί ο Πέτρος Δημητρίου γύμνασε ένα γκρουπ στο κυρίως γήπεδο της Καισαριανής, ενώ το μεσημέρι το δεύτερο γκρουπ γυμνάσθηκε στο βοηθητικό γήπεδο.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ