Με Frente Atlético η παρουσίαση Τόρες

Μπορεί ο σκληροπυρηνικός σύνδεσμος οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης, "Frente Atlético", να έχει αποβληθεί από γήπεδο, ωστόσο εμφανίστηκε πανό του κατά την παρουσίαση του Φερνάντο Τόρες.
Ο θάνατος του Τζίμι, οπαδού της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, σε επεισόδια με οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε προκαλέσει την αποβολή του πιο σκληροπυρηνικού συνδέσμου οπαδών των “κολτσονέρος” από το “Βιθέντε Καλντερόν”, αλλά αυτός επανεμφανίστηκε την Κυριακή κατά την παρουσίαση του Φερνάντο Τόρες, αφήνοντας το δικό του μήνυμα στον “Νίνιο”.
“Το F(rente) A(tlético) σε καλωσορίζει” ανέγραφε το πανό, με προφανή αναφορά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ροχιμπλάνκος”, Φερνάντο Τόρες, ενώ σε ένα άλλο πανό αναφερόταν “Ultras 1982 χωρίς το Frente δεν είναι το ίδιο”.
Υπενθυμίζεται ότι από την 30η Νοεμβρίου απαγορεύονται η είσοδος μελών του Frente Atlético στο “Βιθέντε Καλντερόν”, αλλά και η χρήση συμβόλων αυτού.