SPORTS & GOSSIP

Με φανέλα του Ικάρντι η Γουάντα Νάρα στο νέο της videoclip

Η Γουάντα Νάρα
Η Γουάντα Νάρα PRINT SCREEN

Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρνι φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής με το νούμερο και το όνομά του στην πλάτη και πρωταγωνίστησε στο videoclip του νέου της τραγουδιού.

Η Γουάντα Νάρα, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Μάουρο Ικάρντι, πάσχει από λευχαιμία και παρόλο, που επισκέπτεται ένα εξειδικευμένο κέντρο στην πατρίδα της, προκειμένου να καταπολεμήσει την ασθένειά της, δεν το βάζει κάτω. Όχι μόνο δεν έχει σταματήσει τη δουλειά της ή τις αναρτήσεις της στα social media αλλά ξεκίνησε και το τραγούδι.

Εκρηκτικό είναι το καινούργιο videoclip της Γούντα Νάρα. Η αγαπημένη του ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι έβγαλε το δεύτερο τραγούδι της με τίτλο "O bicho vai pega" με την ίδια να πρωταγωνιστεί στο videoclip, το οποίο είναι γυρισμένο στις φαβέλες της Βραζιλίας.

Ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να είναι άκρως αποκαλυπτική. Στην αρχή εμφανίζεται να φοράει την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας με το Νο 10, ενώ στην συνέχεια ντύθηκε στα χρώματα της Αργεντινής με το όνομα του συζύγου της και το νούμερο "9" στην πλάτη.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ