ΟΦΗ

Με επετειακή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο

ΟΦΗ επετειακή εμφάνιση

Με εμφάνιση όπως εκείνη του 1968, όταν και ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία, θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο (Pic)

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας είναι αρκετά αισιόδοξοι για τη φετινή σεζόν, αφού και ο περσινός κορμός διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό, ενώ έγιναν και κάποιες σημαντικές μεταγραφές.

Έτσι στόχος για φέτος είναι μία ακόμα καλύτερη θέση σε σχέση με πέρσι και γιατί όχι η είσοδος στα πλέι οφ.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

Το ξεκίνημα λοιπόν θα βρει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να φορούν επετειακή εμφάνιση ανάλογη με εκείνη του 1968, όταν ο σύλλογος της Κρήτης ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία.

ΟΦΗ επετειακή εμφάνιση

* Η φωτογραφία είναι από το gentikoule

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ