ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με αλλαγές η Εθνική κόντρα στη Σερβία

INTIME SPORTS

Αν και στις τελευταίες προπονήσεις φάνηκε πως θα εμπιστευθεί μια 11άδα κοντά σε εκείνη που ξεκίνησε με τα Νησιά Φερόε, ο Κώστας Τσάνας θα κάνει αρκετές αλλαγές.

Με αλλαγές θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στο φιλικό με την Σερβία, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά. Ο Κώστας Τσάνας, αν και φαινόταν ότι θα επέλεγε τους 10 από τους 11 που ξεκίνησαν με τα Νησιά Φερόε, εντούτοις, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος και στο κέντρο της άμυνας οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κώστας Μανωλάς. Στα άκρα θα παίξουν Τοροσίδης και Βύντρα, ενώ η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Μανιάτη, Σάμαρη και Κονέ, με τον πρώτο ως αμυντικό μέσο και τους άλλους δυο ως εσωτερικούς χαφ. Οι Μαυρίας και Χριστοδουλόπουλος στα άκρα, με τον Κλάους στην επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ