Με 25 παίκτες στην αποστολή

Ο Άνχελ Πεντράθα συμπεριέλαβε 25 παίκτες στην αποστολή για την Ολλανδία
Την Πέμπτη (24/7), με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο Άνχελ Πεντράθα γνωστοποίησε τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ταξίδι. Σε αυτούς, σε σχέση με το αρχικό μοντάρισμα της ομάδας στην Πορταριά, δεν συμπεριλαμβάνονται οι νεαροί Κερμενίδης, Δράμπης.
Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τους: Μπαντή, Κολίτσι, Μέλκα, Παπαζαχαρία, Κατσαμπή, Γιαννούλη, Επστάιν, Αγρίτη, Κομβολίδη, Μπούρμπο, Περπερίδη, Παπαστεριανό, Κίκο Ρατόν, Μάρκες, Μάρτος, Γκαρσία, Ντιέ, Φούφουλα, Σαρακατσάνο, Ιωαννίδη, Γιάντση, Ασλανίδη, Πιτσόκο, Μοσχάκη, Ψυχογιό.
Οι κυανόλευκοι θα επιστρέψουν στη βάση τους στις 12 Αυγούστου. Το πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας του Ηρακλή στην Ολλανδία είναι ορισμένο για τις 30 Ιουλίου με αντίπαλο τη Χέρενφεν.