ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαυροπάνος: "Ήταν η καλύτερη στιγμή να πετύχω το πρώτο μου γκολ με τη Γουέστ Χαμ"

Ο Ντίνος Μαυροπάνος της Γουέστ Χαμ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης κόντρα στη Φράιμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Λόντον Στέιντιουμ, Λονδίνο | Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ντίνος Μαυροπάνος της Γουέστ Χαμ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης κόντρα στη Φράιμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Λόντον Στέιντιουμ, Λονδίνο | Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Ντίνος Μαυροπάνος ήταν χαρούμενος για τη νίκη της Γουέστ Χαμ στο Έμιρεϊτς αλλά και για το πρώτο του γκολ με τα σφυριά (αλλά και στην Premier League).

Η Γουέστ Χαμ πέτυχε τεράστιο διπλό στο Έμιρεϊτς κόντρα στην Άρσεναλ, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να τιμωρεί την πρώην ομάδα του (δίχως να πανηγυρίζει το γκολ).

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν χαρούμενος αμέσως μετά το ματς και στις δηλώσεις του στο Amazon Prime ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή για να πετύχει το πρώτο του γκολ με τα "σφυριά".

"Για το γκολ που πέτυχε: "Είναι η καλύτερη στιγμή για να πετύχω το πρώτο μου γκολ για τη Γουέστ Χαμ και στην Premier League. Η μπαλιά ήταν καταπληκτική, δουλεύαμε πολύ στις στημένες φάσεις και σήμερα ήταν η μέρα".

"Η δουλειά από τον καθένα μας ήταν καταπληκτική. Το ομαδικό πνεύμα ήταν υπέροχο και δουλέψαμε πολύ αμυντικά. Επιθετικά είχαμε κάποιες αντεπιθέσεις και αυτές μας έδωσε τα γκολ".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ