ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαυρίας: Έφυγε από την Ομόνοια, οδεύει προς τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Χάρης Μαυρίας κοντρολάρει την μπάλα στο φιλικό της Ελλάδας με την Ονδούρα
Ο Χάρης Μαυρίας κοντρολάρει την μπάλα στο φιλικό της Ελλάδας με την Ονδούρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάρης Μαυρίας ανακοίνωσε στα social media την αποχώρησή του από την Ομόνοια και πλέον αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Πριν από λίγες ημέρες ο Χάρης Μαυρίας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ομόνοιας. Το Σάββατο (15/5) ο 27χρονος δεξιός μπακ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Ομόνοια στην οποία αγωνιζόταν από το 2019.

"Μετά από το 2,5 χρόνια στην Ομόνοια είναι η ώρα να πω αντίο. Εκτιμώ την μεγάλη σας στήριξη. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της πετυχημένης ομάδας. Σας ευχαριστώ" ανέφερε ο Μαυρίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όλα δείχνουν, πως ο 27χρονος δεξιός μπακ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Κύπρο, καθώς κυπριακά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Απόλλωνας Λεμεσού τερμάτισε φέτος στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Χάρης Μαυρίας έγραψε φέτος 10 συμμετοχές με την Ομόνοια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με την κυπριακή ομάδα αγωνίστηκε 48 φορές σκοράροντας τρία γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ