ΟΦΗ

Μαχλάς: “Άδικη ήττα αλλά προχωράμε μπροστά”

INTIME SPORTS

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Νίκος Μαχλάς έδωσε το σύνθημα στην ομάδα να αφήσει πίσω την ήττα από τον Άρη.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΟΦΗ, Νίκου Μαχλά, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας με αφορμή την διαιτησία του Μήτσιου στο ματς με τον Άρη:

“Η ομάδα μας έχει συνέχεια. Δεν σταματάει στο σημερινό (χθεσινό) ματς. Νομίζω ότι έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και η ήττα είναι άδικη για μας. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Όμως θα πρέπει να μάθουμε από το όποια λάθη κάναμε, ώστε να παρουσιασθούμε καλύτεροι στη συνέχεια.

Ο διαιτητής έκανε λάθη. Δεν στεκόμαστε σ αυτό το γεγονός. Προχωράμε μπροστά. Ο ΟΦΗ κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να το μειώσει η άδικη ήττα από τον Αρη. Ο Αρης ήταν καλύτερος στο Α μέρος, ενώ ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος στο Β ημίχρονο. Θα πρέπει να έχουμε θετική σκέψη.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χαλάσουμε την πολύ καλή εικόνα που έχει η ομάδα μας και ότι έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Μια νίκη δεν θα έλυνε τα όποια προβλήματα έχει η ομάδα μας. Καμία διαιτησία δεν μπορεί να αλλοιώσει τη πολύ καλή παρουσία του ΟΦΗ.

Τα προβλήματα υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Κανείς δεν μπορεί να το κρύψει. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Το πρωτάθλημα λήγει τον ερχόμενο Απρίλιο και τότε θα κριθεί η προσπάθεια όλων” δήλωσε ο κ. Ν. Μαχλάς.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ