ΝΑΠΟΛΙ

Ματσάρι: "Είμαι κουρασμένος, έχω να κοιμηθώ δύο ημέρες"

Ο Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της Γουότφορντ σε ματς της Premier League απέναντι στην Τσέλσι | 20 Αυγούστου 2016
Ο Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της Γουότφορντ σε ματς της Premier League απέναντι στην Τσέλσι | 20 Αυγούστου 2016 @2016 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Βάλτερ Ματσάρι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν από την πρώτη του προπόνηση στη δεύτερη θητεία του στην Νάπολι, με τον έμπειρο προπονητή να αποκαλύπτει πως έχει μείνει άυπνος το τελευταίο 48ωρο.

Το πείραμα Ρουντί Γκαρσιά δεν έπιασε στην Νάπολι και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως άντεξε μόλις 16 ματς στον πάγκο της σε όλες τις διοργανώσεις, με το ρεκόρ των 8 νικών-4 ισοπαλιών-4 ηττών να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον διάδοχο του Λουτσιάνο Σπαλέτι και να δίνει σε άλλον τα κλειδιά των αποδυτηρίων.

Αυτός ήταν ένας παλιός γνώριμος των παρτενοπέι, ο Βάλτερ Ματσάρι, που ήταν στο τιμόνι τους από το 2009 μέχρι το 2013, με τον 62χρονο προπονητή από το Λιβόρνο να συμφωνεί με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και να κάνει την Τετάρτη (15/11) την πρώτη του προπόνηση.

Λίγο πριν αρχίσει αυτή, ο Ματσάρι είχε συνάντηση με κάποιους από τους ρεπόρτερ με τους οποίους είχε επαφή από την πρώτη του θητεία στον ιταλικό Νότο, για να ερωτηθεί για την πρόκληση που έχει μπροστά του και να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις:

"Τα συναισθήματά μου; Είμαι κουρασμένος, δεν έχω κοιμηθεί εδώ και δύο ημέρες. Ως συνήθως, όλα είναι όμορφα εδώ", τόνισε ο Ματσάρι, ο οποίος πήγε στην προπόνηση συνοδευόμενος από τον βοηθό του Νικολό Φρουσταλούπι (είχε δουλέψει για την Νάπολι την περασμένη σεζόν ως προπονητής της ομάδας Νέων) και τον αντιπρόεδρο Εντοάρντο Ντε Λαουρέντις.

Σημειώνεται πως ο νέος προπονητής θα χρειαστεί να πέσει στα βαθιά με το καλημέρα, αφού μετά από τη διακοπή κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας αντιμετωπίζωντας την Αταλάντα στο Μπέργκαμο (25/11), για να ακολουθήσουν οι αγώνες με Ρεάλ (29/11, εκτός), Ίντερ (3/12, εντός), Γιουβέντους (8/12, εκτός) και Μπράγκα (12/12, εντός).

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ