Ματσάρα από τα παλιά με έξι γκολ, αλλά δίχως νικητή το ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν

Σε ένα ντέρμπι, το οποίο πρόσφερε απλόχερα θέαμα, η Παρτίζαν ήρθε -μετά από πολλές εναλλαγές στο σκορ- ισόπαλη 3-3 με τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα.
Σε ένα ντέρμπι που θύμισε τις ένδοξες μονομαχίες του παρελθόντος, η Παρτίζαν ήρθε ισόπαλη 3-3 στην έδρα του Ερυθρού αστέρα, με τις δύο ομάδες να δίνουν ρεσιτάλ θεάματος.
Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Ιμπραχίμ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ η ισοφάριση ήρθε από τον Εντιαγέ στο 46′, ενώ με δεύτερο προσωπικό του τέρμα, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς πήρε προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς.
Βέβαια, το παιχνίδι επιφύλασσε ακόμη πολλές συγκινήσεις. Στο 59′ ο Κόβατς ισοφάρισε σε 2-2, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Ιβάνιτς έγραψε το 3-2.
Η Παρτίζαν δεν είχε ωστόσο πει την τελευταία της λέξη και ισοφάρισε εκ νέου στο 90+5′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκολιτς, σώζοντας με αυτόν τον τρόπο τον βαθμό για την ομάδα του, η οποία βέβαια, αν και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, απέχει ακόμη 21 πόντους από τον αντίπαλό της.