ΠΑΟΚ

Μάτος: "Τελευταίος από μια γενιά νικητών"

Ο Λέο Μάτος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού
EUROKINISSI

Ο Λέο Μάτος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να γράψει ιστορία και δηλώνει "παρών" μέσα ή έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λέο Μάτος σε μήνυμα του στο Instagram αποκάλυψε πως είχε ήδη βρει ομάδα στην Βραζιλία για να συνεχίσει την καριέρα του και ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο που του έδωσαν την ευκαιρία να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

"Ξέρετε πως όταν ζητάς από τον Θεό για μία λύση σε ένα πρόβλημά σου, ο Θεός σε εκπλήσσει δίνοντας σου μία λύση δέκα φορές καλύτερη από αυτή που ζήτησες; Ναι, ο Θεός με εξέπληξε ξανά! Ναι, δυστυχώς ήμουν έτοιμος να φύγω από το κλαμπ που έμαθα να αγαπώ τα τελευταία 4 χρόνια και να επιστρέψω πίσω στη Βραζιλία για να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα.

Είμαι πολύ ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη, στην διοίκηση και στο προπονητικό τιμ για την ευκαιρία να μείνω εδώ στον ΠΑΟΚ. Μετά από λίγες συζητήσεις, ήταν απόφασή μου να μείνω και να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Σε αυτή τη γενιά νικητών, που έφτασε τον Ιούνιο του 2016, ήμουν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και θα δώσω το αίμα μου για να είμαι ο τελευταίος που θα φύγω.

Όπως λέει και ο πρόεδρός μας, ας γράψουμε τα ονόματά μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ με χρυσά γράμματα. Γι΄ αυτό, θα είμαι εδώ, μέσα ή έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει περισσότερους τίτλους. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά" έγραψε ο Βραζιλιάνος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ