ΙΤΑΛΙΑ

Ματεράτσι: "Δε σκέφτομαι πια την κουτουλιά"

Ματεράτσι: "Δε σκέφτομαι πια την κουτουλιά"

Ο Μάρκο Ματεράτσι δήλωσε πως το μόνο που του έχει μείνει πλέον από τον αλησμόνητο τελικό του 2006 είναι ότι στο τέλος σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ για την Ίντερ είπε πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Πέτυχε πολλά στην καριέρα του, αλλά όλοι θα τον θυμούνται για τη φάση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, όταν δέχτηκε κουτουλιά από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ακόμα και στις μέρες μας όλοι του μιλούν γι' αυτό κι έτσι ο Ιταλός σε συνέντευξη που έδωσε στο Mediaset θα ήταν δύσκολο να μην αναφερθεί στο εν λόγω γεγονός.

"Ο Ζιντάν είναι ένας από τους καλύτερους και έχει μία θέση στην καρδιά μου. Πήρα, όμως, το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δε σκέφτομαι πια την κουτουλιά. Έχω στο μυαλό μου μόνο τη στιγμή που σήκωσα το τρόπαιο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 μία καθοριστική στιγμή για την καριέρα μου, αλλά γνωρίζαμε πως θα το πάρουμε. Οι αντιξοότητες ενέπνεαν την ομάδα".

Όσο για την Ίντερ, την πρώην ομάδα του, σχολίασε: "Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το απέδειξε νικώντας τη Γιουβέντους, το φαβορί".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ