ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Όταν είσαι Ολυμπιακός, δε γίνεται να δέχεσαι ντροπιαστικούς αποκλεισμούς"

Ο Γιώργος Μασούρας
Ο Γιώργος Μασούρας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας ανέφερε στην COSMOTE TV ότι μετά από την πρόκριση επί της Σλόβαν θα αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ο Γιώργος Μασούρας σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στα πέναλτι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, τόνισε ότι με αυτό το αποτέλεσμα θα αλλάξει η ψυχολογία των ερυθρολεύκων, ενώ θεωρεί ότι επιβραβεύτηκε η προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μασούρας στην COSMOTE TV: "Η πρόκριση ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν σε αντίθετη περίπτωση. Όλοι έδωσαν το 100% για να έρθει αυτή η πρόκριση, θα αλλάξει η ψυχολογία μας".

Για τη δική του εκτέλεση πέναλτι: "Προσπάθησαν να βάλω περισσότερη δύναμη στο πέναλτι, να το ρίξω στη γωνία για να μπει γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε, όλο αυτό το διάστημα αξίζαμε περισσότερα πράγματα και σήμερα επιβραβεύτηκε η προσπάθειά μας στα 120 λεπτά".

Για την αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός: "Βγάζω το καπέλο σε όλα τα παιδιά που από την πρώτη στιγμή δεν μάσησε κανένας, σηκώσαμε κεφάλι, πεισμώσαμε γιατί δεν γίνεται σαν Ολυμπιακός να δέχεσαι ντροπιαστικούς αποκλεισμούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ