ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Κρύβει παγίδες το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα"

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα στη NOVA
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα στη NOVA EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας σε δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για τη βοήθεια όλων των παικτών στην προσπάθεια του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός πήρε και το ντέρμπι του δεύτερου γύρου κόντρα στην ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Ένωσης με 2-0.

Ο Γιώργος Μασούρας σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε για τη νίκη επί της Ένωσης και τη γενικότερη συνεισφορά όλων στην ομάδα, αλλά και στον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κρύβει παγίδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μασούρας: Για τη συνεισφορά όλων των παικτών τη φετινή σεζόν "Είναι μια κατάκτηση που θέλουμε να την κρατήσουμε. Όλοι στην ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, είτε μπαίνοντας ως αλλαγή είτε ως βασικοί, θέλουν να διακριθούν και να βοηθήσουν για να πάρουμε τη νίκη".

"Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε στόχους μπροστά μας, έχουμε το κύπελλο την Τετάρτη που θέλουμε να περάσουμε στον τελικό και να συνεχίσουμε την καλή εικόνα μέχρι το τέλος".

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αν αυτό κρύβει παγίδες: "Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε πάντα".

"Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, γιατί αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες. Ξέρουμε ότι τα παιδιά που θα έρθουν εδώ δεν έχουν να χάσουν κάτι και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους. Αν είμαστε σοβαροί και επιβάλουμε τον ρυθμό μας δε θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ