ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μας έβριζε ο Δασκαλόπουλος"

"Μας έβριζε ο Δασκαλόπουλος"
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλεγαν στα αποδυτήρια ότι ο Δασκαλόπουλος τους έβριζε στη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ δεν έκαναν δηλώσεις ο Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές.

Αναβρασμός επικρατούσε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, με αποδέκτη της δυσαρέσκειας τον διαιτητή, Γιώργο Δασκαλόπουλο.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ήταν οργισμένοι με τον Κορίνθιο ρέφερι και τις υποδείξεις του στη διάρκεια του 90λεπτου, ενώ, όπως τόνιζαν, κάθε φορά που συνομιλούσαν μαζί του, αυτός του έβριζε!

Γενικότερα, ανέφεραν ότι η συμπεριφορά του απέναντι στους παίκτες του Ατρόμητου ήταν τελείως διαφορετική σε σύγκριση με προς αυτούς.

Όσον αφορά τη συνέντευξη Τύπου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, ενημέρωσε ότι δεν θα κάνουν δηλώσεις ο Γιάννης Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της διαιτησίας του Δασκαλόπουλου.

"Ας γεμίσει η Nova το χρόνο της, βρίσκοντας δηλώσεις του διαιτητή για τη φάση του πέναλτι και κάνοντας ανάλυση των φάσεων για τις οποίες ποτέ δεν παίρνει θέση" τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασιλαράς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ