ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Το παιχνίδι μας δεν ήταν καλό, αλλά πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου"

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ για την Super League
Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην συσσωρευμένη κούραση των παικτών του μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την ΑΕΛ ενώ παράλληλα τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τη νίκη που πήραν στο "Αλκαζάρ" (VIDEO).

Στα συνεχή ματς που δίνει ο Ολυμπιακός από τις αρχές του 2021 απέδωσε την κούραση των παικτών του ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την επικράτηση με 3-1 επί της ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της φετινής Super League Interwetten, με τον Πορτογάλο να τονίζει πως ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με την Άρσεναλ την ερχόμενη Πέμπτη όπου θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Η κούραση είναι εμφανής στην ομάδα μας. Από τις 3 Ιανουαρίου παίζουμε συνέχεια και υπάρχουν παίκτες που έχουν συσσωρεύσει πολλή κόπωση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που και σήμερα τα έδωσαν όλα και πήραν μία ακόμα νίκη. Το παιχνίδι μας δεν ήταν καλό, αλλά πρέπει να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους.

Πρέπει να γίνονται αλλαγές για να ξεκουράζονται οι παίκτες που βρίσκονται σε μεγάλη αγωνιστική φόρτιση. Είναι πολλά τα παιχνίδια που έγιναν και αυτά που έρχονται. Ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και χρειάζεται προσπάθεια από μέρους μας.

Πάντα προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος στη δουλειά μου. Καλοί οι αριθμοί και οι νίκες που καταγράφονται στο ενεργητικό ενός προπονητή, αλλά το πιο σημαντικό είναι να προσφέρω τίτλους στην ομάδα, γι’ αυτό εργάζομαι και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ