ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θα είμαστε πανέτοιμοι στις 20 του μήνα"

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του στις φάσεις των δύο γκολ που δέχτηκαν από τον Άρη και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, κόντρα στην Μακάμπι στις 20 Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Άρη στο τελευταίο του φιλικό ματς πριν από την πρώτη κόντρα με την Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να στέκεται στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας στις φάσεις των γκολ και σε κάποια αδυναμία που έδειξε στην τελική προσπάθεια.

Ωστόσο έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τους Ισραηλινούς στις 20 Ιουλίου, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόκληση που τους περιμένει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Σήμερα ήθελα να δώσω χρόνο συμμετοχής και εμπειρίας σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που δεν πήγε καλά ήταν οι στιγμές των δύο γκολ όπου φάνηκαν σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης. Αυτό είναι που πρέπει να κοιτάξουμε και να βελτιώσουμε.

Εγώ αυτό που θα εγγυηθώ είναι πως θα είμαστε πανέτοιμοι στις 20 του μηνα. Κρατάμε το πρώτο μερος και την αρχή του δεύτερου στα θετικά, θελουμε να βελτιωθούμε στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε στο κομμάτι των δύο γκολ.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν είχαμε την τελική πάσα. Αν ήμασταν αποτελεσματικοί θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω γκολ, έχουμε περιθώρια βελτίωσης, κρατάμε ως θετικό πως υπήρχε διάθεση για δημιουργία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ