ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Συνδιεκδικήτρια του τίτλου η ΑΕΚ, σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος ο Σεμέδο"

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως η Ένωση είναι άμεση συνδιεκδικήτρια του τίτλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πλάνο ενσωμάτωσης των Σεμέδο και Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή της ΑΕΚ (21/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Πριν από το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την Ένωση, τις απουσίες των Κούντε και Καρμπόβνικ, όπως για το πλάνο επιστροφής των Φορτούνη και Σεμέδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Πραγματικά πρόκειται να παίξουμε ένα ντέρμπι, θα το προετοιμάσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, την ίδια διαδικασία, όπως για όλα τα παιχνίδια. Τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα για τον κόσμο, για την ταυτότητα των ομάδων. Το ντέρμπι έχει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Για τις ομάδες είναι ένα ακόμη ένα παιχνίδι που δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς, τους οποίους και οι δύο ομάδες θα θέλουν να διεκδικήσουν.

Την ΑΕΚ την βλέπουμε σαν μία από τις άμεσες συνδιεκδικήτριες του τίτλου, αυτό είναι η ΑΕΚ για εμάς, είναι υποψήφια για να κερδίσει τον τίτλο. Παίρνουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Και θα απομακρυνθούμε από την ΑΕΚ".

Για τις απουσίες: "Έχουμε δύο απόντες, ο ένας είναι ο Κούντε και ο άλλος ο Καρμπόβνικ, οι άλλοι είναι καλά".

Για Σεμέδο και Φορτούνη και το πλάνο ενσωμάτωσης: "Οι δύο περιπτώσεις διαφέρουν μεταξύ τους. Ο Σεμέδο θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο απ' ότι ο Φορτούνης. Σε λίγο διάστημα θα είναι έτοιμος και διαθέσιμος να παίξει τα παιχνίδια. Ο Φορτούνης θα χρειαστεί υπομονή, η διαδικασία είναι διαφορετική, θα χρειαστεί καιρό, αυτό που έχουμε στα πλάνα μας δεν περιλαμβάνει τον Φορτούνη γιατί θέλει πολύ καιρό ακόμη".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ