ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ήταν οι δυσκολότερες 72 ώρες της καριέρας μου"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι Μπακού (1-0) πως εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν ήταν οι δυσκολότερες 72 ώρες της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Νέφτσι Μπακού για τον πρώτο αγώνα του β' προκριματικού γύρου του Champions League και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στα προβλήματα των ερυθρόλευκων τονίζοντας πως οι παίκτες του και ιδιαίτερα οι νεαροί έκαναν υπερπροσπάθεια για να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Υπογράμμισε πως ήταν οι 72 πιο δύσκολες ώρες της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Το γνωρίζαμε ότι το ματς θα ήταν έτσι γιατί είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ήταν οι πιο δύσκολες 72 ώρες μου ως προπονητές γιατί είχαμε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις. Έχω να πω πολλά για την αφοσίωση των ποδοσφαιριστών. Πάλεψαν πολύ και είχαν αγωνιστικό πνεύμα. Δεν ήταν δυνατόν να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά κάναμε όμως το πρώτο βήμα. Αντιμετωπίσαμε μία δυνατό αντίπαλο που έπαιξε το τρίτο της επίσημο παιχνίδι, ενώ εμάς ήταν το πρώτο. Μας ανάγκασε να οπισθοχωρήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι στο Αζερμπαϊτζάν θα μπορέσουμε να σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη, αλλά περιμένουμε να μας δυσκολέψει ο αντίπαλο".

"Δεδομένων των συνθηκών και των προβλημάτων πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα, όπως της αποβολής του Καμαρά, δεν έχουμε τίποτα να πούμε για το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, πάλεψαν, αν και δεν ήταν καλό παιχνίδι, η ομάδα έκανε υπερπροσπάθεια για να περάσει αυτά τα εμπόδια και να νικήσει".

Για το γεγονός ότι έπαιξαν πολλοί νεαροί παίκτες: "Το γεγονός ότι παίξαμε με αρκετούς νεαρούς προέκυψε λόγω των προβλημάτων. Δεν ήταν ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσουν στη διοργάνωση, δεν ήταν ο κατάλληλος τρόπος για να τους προστατεύσεις. Είναι όμως ευκαιρία να δηλώσουν παρών. Είμαι έκπληκτος απ' τον τρόπο που αντέδρασαν, έδειξαν αγωνιστικό πνεύμα, ωριμότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ