ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο Γκάρι Ροντρίγκες βγήκε γιατί πονούσε έπειτα από μία σύγκρουση"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου της νίκης του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον λόγο που ο Γκάρι Ροντρίγκες έγινε αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γκάρι Ροντρίγκες βγήκε αλλαγή με τον Ονιεκούρου να περνάει στη θέση του. Στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε πως έπειτα από μία σύγκρουση, πονούσε και γι' αυτό τον λόγο αντικαταστάθηκε.

"Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μετριάστηκε η ισορροπία του αγώνα, σταματήσαμε να πιέζουμε τόσο, εξαιτίας βέβαια και του ΠΑΟΚ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες βγήκε γιατί είχε ένα πόνο έπειτα από μία σύγκρουση, θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Ήταν πολύ καλός, βγήκε γιατί είχε ενόχληση, ήταν αναγκαστικό" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στον Κένι Λαλά, όσο και στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου: "Βελτιωμένη η απόδοση του Κένι, κάνει καλή δουλειά, δουλεύει πολύ και είναι φανερή η βελτίωσή του. Γενικότερα το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να αποτελέσει οδηγό, θα πρέπει να παίζουμε με περισσότερη διάρκεια.

Στόχος είναι να το κάνουμε πιο συχνά. Βάσει της εικόνας του αγώνα είχαμε ευκαιρία και γι' άλλα γκολ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, είναι καλό αποτέλεσμα υπέρ μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα που έχουμε κάνει και θα πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά. Μας έλειψε η παρουσία του κόσμου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ