ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο Φορτούνης μάς είπε ότι δεν μπορεί"

Ο Μαρτίνς σε συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού
Ο Μαρτίνς σε συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε γιατί έκοψε από την αποστολή για το Μάντσεστερ τον Κώστα Φορτούνη, αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα με τη Σίτι, αλλά παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει ταυτότητα και φιλοσοφία.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται το βράδυ της Τρίτης (3/11, 22.00, Cosmote Sport 2) με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική του Champions League και στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τον λόγο που άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Πορτογάλος εξήγησε ότι το έκανε αυτό, διότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός ενημέρωσε στο τελευταίο πρόγραμμα επί ελληνικού εδάφους πως δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί. Από το πρωί διαβάσατε στο Sport24.gr για το θέμα Μαρτίνς - Φορτούνη.

Η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

- Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται ξανά στην Αγγλία, όπως με Τότεναμ, Άρσεναλ, Γουλβς και τώρα με τη Σίτι. Είναι προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός για τον αυριανό αγώνα; Είστε αισιόδοξος;

"Πραγματικά έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Με τη Γουλβς είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό, ελπίζω να συνεχίσουμε αύριο αυτό που ξεκινήσαμε εκεί".

- Τι διαφορετικό περιμένετε από την ομάδα σας σε σχέση με την Πόρτο;

"Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Με την Πόρτο είχαμε ευκαιρίες, κατοχή και κόρνερ, αλλά δεν αποφύγαμε λάθη. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα με τη Σίτι. Αύριο θα πρέπει να είμαστε πλευματικά δυνατοί, υπομονετικοί για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού".

- Ο Μπουχαλάκης είναι καλύτερα; Θα μπορέσει να παίξει;

"Για τον Μπουχαλάκη θα το δούμε. Έχουμε άλλη μία προπόνηση και μετά το τέλος θα το δούμε, θα πάρουμε την απόφασή μας".

- Γιατί έμεινε εκτός ο Φορτούνης; Μας είχε πει ότι δεν ήταν θέμα τραυματισμού του η αλλαγή με τον Απόλλωνα.

"Χθες πριν από την προπόνηση ο Κώστας μάς ενημέρωσε πως ήταν σε θέση να πάρει μέρος στην προπόνηση. Ότι δεν μπορούσε να προπονηθεί. Οπότε πήρα την απόφαση να τον αφήσω έξω από τη λίστα".

Πώς θα προσεγγίσετε τον αγώνα με τη Σίτι;

"Η ταυτότητά μας δεν θα αλλάξει. Σίγουρα το ματς είναι δύσκολο, αλλά θα παίξουμε με αποφασιστικότητα και κουράγιο. Δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία".

- Ο Καμαρά είναι έτοιμος να αγωνιστεί;

"Ο Μαντί είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί και γι' αυτό είναι εδώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ