ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Μοναδικός ο Βαλμπουενά, θα ήθελα να παραμείνει"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα με 5-1 μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Ματιέ Βαλμπουενά, τονίζοντας ότι συμπεριφέρεται σαν να είναι 20 χρονών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-1 του Αστέρα για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του είναι φορμαρισμένη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του για παραμονή του Βαλμπουενά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Αν είδε απόψε έναν καλύτερο Ολυμπιακός, όπως έλεγε πριν από ενάμιση μήνα: "Αν αναφέρεστε σε κάποιους παίκτες που χρειάζονταν χρόνο όπως ο Γκάρι Ροντρίγκες που ήταν τραυματίας, ο Καρβάλιο ή ο Σισέ που έλειπε για καιρό, τότε βλέπουμε καλή εικόνα. Ήταν έναν καλό παιχνίδι, ήταν μία δίκαιη νίκη. Έχουμε πολύ καλή εικόνα. Είμαστε μία ομάδα πολύ φορμαρισμένη.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως ο Φαντιγκά, ο Κανέ ή ο Βρουσάι που παίζει σε καινούργια θέση, την έχει αλλάξει και χρειάζεται χρόνο. Βέβαια, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χρόνος, γιατί ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για να κερδίζει. Κάποιοι παίκτες χρειάζονταν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και βελτιώνονται".

Για το αν θα ήθελε έναν νεότερο Βαλμπουενά: "Ο Ματιέ είναι μοναδικός, δεν υπάρχει άλλος σαν αυτός. Συμπεριφέρεται σαν να είναι 20 χρονών. Δίνει τα πάντα, είναι εδώ και βοηθάει πάντα, θα ήθελα να παραμείνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ