ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Με αυτές τις συνθήκες δεν είναι κακό το 1-1, μας δικαίωσε η επιλογή του Τικίνιο"

Μαρτίνς: "Με αυτές τις συνθήκες δεν είναι κακό το 1-1, μας δικαίωσε η επιλογή του Τικίνιο"
INTIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως το 1-1 του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα δεν είναι κακό αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών. Παράλληλα, εξήγησε την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην COSMOTE τόνισε πως βάσει συνθηκών το αποτέλεσμα δεν ήταν κακό, αναφέρθηκε στην οπισθοχώρηση της ομάδας του μετά το γκολ του Ζινκερνάγκελ, αλλά και για την χρησιμοποίηση του Τικίνιο αντί του Αραμπί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Νομίζω πως έτσι που ήρθε το παιχνίδι, το 1-1 καλό είναι καλό σκορ. Επηρεαστήκαμε από τις καιρικές συνθήκες, μας κόστισαν σε δύναμη. Είμαστε σε θέση να πούμε ότι με αυτές τις συνθήκες και απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο που μας πίεσε, δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Θα είναι διαφορετικά στην δική μας έδρα, μαζί με τον κόσμο μας. Πρέπει κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Για την επιλογή του Τικίνιο: "Νομίζω ο Τικίνιο έκανε καλό παιχνίδι, είχε χαρακτηριστικά που ταίριαζαν στο ματς. Μπορεί να κρατήσει μπάλα, βοηθάει και στην κατοχή και στη δημιουργία. Δικαιωθήκαμε, ήταν, πάνω από το μέσο όρο, ενώ η ομάδα είχε προβλήματα προσαρμογής στις συνθήκες και στις τακτικές του αντιπάλου. Ο Τικίνιο αντιμετώπισε του αντιπάλου τακτικά, αλλά μας δικαίωσε και η φυσική του κατάσταση".

Για την οπισθοχώρηση μετά το 1-0: "Αυτό οφείλεται στο παιχνίδι του αντιπάλου που μάς πίεσε, ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να παίζει χαμηλά. Οφείλεται στην κόπωση, πολλοί παίκτες αντιμετώπισαν δυσκολίες. Συνήθως ο Ολυμπιακός δεν αφήνει χώρο στον αντίπαλο, αναγκαστήκαμε να το κάνουμε"

Για τη ρεβάνς: "Είμαστε 100% έτοιμοι, είναι διαφορετικό το παιχνίδι στην Ελλάδα, στις συνθήκες που έχουμε συνηθίσει , θα έχουμε 30.000 κόσμο στο πλευρό μας. Θα είναι διαφορετικό απ' όλες τις απόψεις".

Η Game Night για τη σπουδαία ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ