ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Πήραμε ένα σημαντικό μάθημα, πρέπει να αντιδράσουμε"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του έπειτα απ' τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού απ' τη Λουντογκόρετς τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να αντιδράσει.

Ο Ολυμπιακός με σκορ 4-1 στα πέναλτι (2-2 παράταση) αποκλείστηκε απ' τη Λουντογκόρετς και θα συνεχίσει στα playoffs του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στις δηλώσεις του στο Mega, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως η ομάδα του ήταν κακή στο β' μέρος, όμως πήρε ένα μάθημα. Στη συνέχεια πρέπει να αντιδράσει, ώστε να πετύχει το στόχο του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για το ματς: "Σήμερα επηρέασε το αποτέλεσμα η είσοδος στο β' ημίχρονο, δεχθήκαμε δύο γκολ, ήμασταν κακοί. Απόψε πήραμε σημαντικό μάθημα, πρέπει να είμαστε πιο καλοί, πιο δραστήριοι, πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά όταν πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε και αξίζει να το πάρουμε".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: "Πρέπει να αντιδράσουμε απ' τη αυριανή προπόνηση. Χάσαμε ένα μεγάλο στόχος μας, έχουμε μπροστά μας έναν νέο στόχο. Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, μας παρέχονται όλες οι συνθήκες. Πρέπει να δείξουμε πνεύμα, το έχουμε δείξει και στο παρελθόν.

Πρέπει να αντιδράσουμε, να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Νομίζουμε τα πράγματα μπορεί να μας χαρίζονται, όμως δεν είναι έτσι. Δεν μένει κάτι άλλο απ' το αντιδράσουμε να συγκεντρωθούμε και αν δουλέψουμε. Μέσα απ' τη δουλειά έχουν έρθει οι επιτυχίες μας. Να είμαστε προσγειωμένοι και να αντιδράσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ