ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Η ομάδα είναι καλά, έχω έτοιμες λύσεις"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ κατά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι έχει έτοιμες λύσεις για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παρά τις απουσίες Χασάν - Αραμπί, αναφέρθηκε στα πέντε γκολ από τον Ατρόμητο, στο κορονο-πάρτι και στον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (21/11, 19.30) τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten, ματς στο οποίο οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν χωρίς σημαντικούς παίκτες, όπως ο Χασάν και ο Αραμπί λόγω covid. Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να μην ανησυχεί. Μιλώντας στη Nova ανέφερε πως έχει έτοιμες λύσεις για το ντέρμπι, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την κατάσταση των Χολέμπας - Βινάγκρε, το θέμα με το κορονο-πάρτι, τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και την ήττα με πέντε γκολ στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

- Για τους Χασάν και Αραμπί που θα λείψουν με τον Παναθηναϊκό λόγω κορονοϊού:

"Αυτά τα πράγματα ήταν φυσιολογικό να συμβούν διότι βρισκόμαστε σε πανδημία. Η ομάδα είναι όμως καλά. Είναι μεγάλες απουσίες, αλλά αυτές για άλλους παίκτες είναι η ευκαιρία να δείξουν την αξία τους. Έχουμε παίκτες που έχουν μεγάλη αξία και αυτή είναι η αφορμή να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Μέσα από δυσκολίες μπορεί η ομάδα να βγει πιο δυνατή".

Για το αν έχει αποφασίσει ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες:

"Ναι, έχω στο μυαλό μου τις λύσεις. Είχαμε απουσίες. Σήμερα έκανε πρώτη προπόνηση ο Σισέ, ο Σεμέδο ήρθε και έκανε αποθεραπεία,. ο Φορτούνης το ίδιο, ο Ντρέγκερ ήρθε σήμερα. Έχουμε άλλη μία προπόνηση πριν από τον Παναθηναϊκό".

Για την κατάσταση των τραυματιών:

"Ο Βινάγκρε είναι καλά, για τον Χολέμπας έχουμε ακόμα 48 ώρες για να γίνει η τελική εκτίμηση μέχρι την τελευταία στιγμή. Χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για δούμε αν μπορέσει να αντεπεξέλθει".

Για την ήττα με πέντε γκολ από τον Ατρόμητο:

"Έλειπαν παίκτες, είχαμε πολλούς κουρασμένους παίκτες και άλλοι που έπαιξαν για πρώτη φορά. Ο Μπα είχε σταματήσει για 15 μέρες, ο Γιάννης έχει πολλές δυνατότητες αλλά είναι μικρός, έπαιξε επίσης ο Τιάγκο Σίλβα και ο Σουντανί. Έτσι εξηγείται. Φιλικά κάνουμε για να προετοιμαστούμε καλύτερα για επίσημα παιχνίδια. Έχουμε πάρει την εικόνα κάποιων παικτών. Η μεγάλη χρησιμότητα που μας δίνουν αυτά τα ματς είναι να δούμε και παίκτες από την ακαδημία".

Για το αν το θέμα με το κορονο-πάρτι και τη συμμετοχή των Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο αποτελεί παρελθόν:

"Πραγματικά ανήκει στο παρελθόν, έχει λυθεί το θέμα. Η διοίκηση αντέδρασε σωστά και ψύχραιμα, τιμωρήθηκαν οι απείθαρχοι με τα πρόστιμα".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

"Έχουν έμπειρο προπονητή, που έχει αλλάξει τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τους προηγούμενους προπονητές. Τώρα δεν έχουν μόνο νέους παίκτες, αλλά και έμπειρους. Θα είναι όμορφο ματς, όπως όλα τα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε κόσμο. Είναι δυσάρεστο. Είναι ισορροπημένο και ενδιαφέρον παιχνίδι".

Για το αν παρακολούθησε τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας και για το γκολ του Φορτούνη:

"Τα παιχνίδια της Εθνικής είναι διαφορετικά από αυτά του Ολυμπιακού. Όλοι μας γνωρίζουμε την αξία του Φορτούνη και είναι αυτή η αξία που περιμένουμε να δούμε. Περιμένουμε να δείξει στον Ολυμπιακό αυτά που μπορεί να κάνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ