ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, χρέος μου να είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη ότι οι παίκτες του έκαναν ένα καλό παιχνίδι και φυσικά ότι είναι καθήκον του να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές έτοιμοι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, δήλωσε ότι οι παίκτες του έκαναν ένα καλό παιχνίδι, μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους και ειδικότερα στους Κανέ και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς: Για το αν ο Ολυμπιακός είναι απελευθερωμένος: "Πραγματικά ένα καλό παιχνίδι, με ποιότητα, προσωπικότητα και χαρακτήρα. Μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήρανε τη νίκη. Πραγματικά συγχαρητήρια".

Για την ομοιότητα που είχε η ομάδα: "Δεν έχουν παίξει, αλλά προπονούνται μαζί. Είναι πάντα έτοιμοι. Είναι το χρέος μου να είναι όλοι έτοιμοι".

Για τους παίκτες με τους οποίους είναι περισσότερο ικανοποιημένος: "Πραγματικά είμαι ικανοποιημένος από όλους. Ξεχωρίζω τον Κανέ. Είναι ένας παίκτης έτοιμος, τον οποίο μπορούμε να υπολογίζουμε για το μέλλον. Ο Αβραάμ, ο μεγάλος μας αρχηγός, έδειξε ότι ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πραγματικά συγχαρητήρια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ