ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Καμία ελληνική ομάδα δεν κυριαρχεί τόσο μέσα στα παιχνίδια της"

Ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα
Ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το 4-1 του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε πως καμία ελληνική ομάδα δεν κυριαρχεί όπως οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του τονίζοντάς πως καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν κυριαρχεί, όπως ο Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Μασούρα, αλλά και στον Τικίνιο, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, σκοράροντας και δύο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Ήταν το 4ο ματς σε δέκα μέρες. Ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Η ικανότητά μας να δημιουργούμε ευκαιρίες είναι πολύ μεγάλη. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να έχει δημιουργίες σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι και σήμερα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και που μας αρέσει να βλέπουμε. Είμαστε εδώ και ζωντανοί. Καμία ελληνική ομάδα δεν κυριαρχεί τόσο μέσα στα παιχνίδια της".

Για τον Γιώργο Μασούρα: "Ο Μασούρας είναι ένας παίκτης του Ολυμπιακού. Έχει φανταστική απόδοση όπως είχε και απόψε. Κανένας δεν είναι παίκτης του προπονητή. Όλοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού".

Για τον Τικίνιο: "Γνωρίζουμε τον Τικίνιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχω αμφιβολία για το τι μπορεί να κάνει. Για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να σκοράρει αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει στο μέλλον περισσότερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ