ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς καλεί Μπακαμπού

Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Βόλος
Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Βόλος EUROKINISSI SPORTS

Η Αλ Γκαράφα, η καταριανή ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο αραβικός σύλλογος, ο οποίος έχει καταθέσει μια πλουσιοπάροχη προσφορά στον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Εδώ και καιρό φημολογείται, πλέον όμως είναι γεγονός. Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Σεντρίκ Μπακαμπού, το κάνει έχοντας αποδείξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα τη δεινότητά του, αναδεικνυόμενος πρώτος σκόρερ με τον Ολυμπιακό.

Και έτσι ενίσχυσε έτσι περαιτέρω τη διαπραγματευτική του ισχύ και να βρει ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Η φημολογία λοιπόν περί προσέγγισης από ομάδα της αραβικής χερσονήσου όχι μόνο επιβεβαιώνεται, αλλά συγκεκριμενοποιείται σε έναν πολύ πρόσφατο γνώριμο των "ερυθρόλευκων", τον μέχρι πέρυσι τεχνικό τους, Πέδρο Μαρτίνς.

Η ομάδα του Πορτογάλου προπονητή, η Αλ Γκαράφα του Κατάρ είναι αυτή που έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στον Κονγκολέζο επιθετικό.

Πρόταση η οποία προφανώς καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του μιας και ξεπερνάει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ παράλληλα ικανοποιεί ακόμη μια παράμετρο που ο Μπακαμπού έχει θέσει και στις συζητήσεις που έχει με τον Ολυμπιακό, το χρονικό δηλαδή διάστημα, με τον καταριανό σύλλογο να ξεκινάει τη συζήτηση βάζοντας στο τραπέζι μίνιμουμ διετή συνεργασία.

Αυτονόητο πως το οικονομικό σκέλος της πρότασης της Αλ Γκαράφα στον 32χρονο επιθετικό είναι ασυναγώνιστο όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα και μένει να διαπιστωθεί κατά πόσον θα αποτελέσει τον βασικό παράγοντα της απόφασης του αρχισκόρερ του φετινού πρωταθλήματος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ