ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ευλογία και τύχη να έχω αυτό το ρόστερ"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Βόλος | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Βόλος | 28 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Βόλο και τη νίκη με 2-1 μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα και την αξία των ποδοσφαιριστών του.

Την ικανοποίησή του, όχι μόνο για τη νίκη επί του Βόλου στις καθυστερήσεις με 2-1 αλλά κυρίως για το ρόστερ που έχει εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς με τη λήξη της αναμέτρησης, μιλώντας στην κάμερα της "NOVA".

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη δυσαρέσκεια του για τις πολλές καθυστερήσεις από πλευράς των φιλοξενούμενων.

Για τη νίκη που ήρθε και πάλι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης:

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο είμαστε συνηθισμένοι, πριν τρεις μέρες πήραμε μια νίκη στο τέλος και σήμερα από την αρχή πιστεύαμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμα και όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση το πιστεύαμε, έτσι και έγινε. Αυτό που δεν μας άρεσε είναι οι διακοπες στο παιχνίδι. Ο Βόλος είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες δεν χρειάζεται να παίζει έτσι. Με τόσες διακοπές, δεν είχαμε ρυθμό. Πιστεύαμε από την αρχή στο αποτέλεσμα και το καταφέραμε".

Η νίκη ήρθε από τον πάγκο, είναι ευλογία να έχετε αυτό το ρόστερ;

"Το έχω ξαναπεί πολλές φορές πιστεύω στην ομάδα μας έχει εμπειρία και ποιότητα. Είμαι τυχερός και ευλογημένος με αυτούς τους ποδοσφαιρστές δεν είναι απλά ποιοτικοί και έτοιμοι να κάνουν ότι τους ζητάω αλλά και παίκτες που τα δίνουν όλα".

Σε ένα ακόμη ματς αλλαγές στο ημίχρονο αλλάζει το προφίλ σας;

"Όχι ήταν μια απόφαση που οφείλεται στην κούραση από το ματς της Πέμπτης. Ο Ανδρούτσος εκείνη την ώρα ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον Λαλά, μπήκε για να δώσει φρεσκάδα το ίδιο και ο Μαντί, το ίδιο και ο Γιώργος που πήρε ανάσες στο πρώτο μέρος. Να φρεσκαριστεί η ομάδα για το δεύτερο 45λεπτο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ