ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είναι απαράδεκτο που ο διαιτητής δεν απέβαλε τον παίκτη της Άιντραχτ"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άιντραχτ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άιντραχτ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με την Άιντραχτ, θεωρώντας ότι οι αποφάσεις του διαιτητή συνέβαλαν στην ήττα του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη διαιτησία του αγώνα με την Άιντραχτ, θεωρώντας ότι ο Αλιακσέι Κουλμπάκοφ έκανε μεγάλο λάθος που δεν απέβαλε τον Αϊμέν Μπαρκόκ για το πάτημα στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, κάτι που εν τέλει έπαιξε ρόλο στην ήττα 1-2 του Ολυμπιακού για το Europa League.

"Αφού δόθηκε η κίτρινη κάρτα, προφανώς ο διαιτητής είδε το χτύπημα. Αφού είδε το χτύπημα, είναι απαράδεκτο που δεν απέβαλε τον παίκτη με το νο27, που τραυμάτισε τον Όλεγκ και τον επηρέασε στη συνέχεια του παιχνιδιού. Δεν ελέγχθηκε και το δεύτερο γκολ από τον VAR. Λυπούμαστε πολύ. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στο flash interview.

Σχολιάζοντας το αγωνιστικό σκέλος, υποστήριξε ότι οι Γερμανοί δεν ήταν καλύτεροι: "Ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα, όμως σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Νομίζω εμείς ήμασταν αυτή σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Κάναμε δύο λάθη, δεχθήκαμε δύο γκολ. Απειλήσαμε περισσότερο τον αντίπαλο, είχαμε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έτσι δείχνουν τα νούμερα μετά τον αγώνα. Πληρώσαμε τα λάθη μας".

Τέλος, για την κούρσα της πρόκρισης στη φάση των 16, είπε: "Δεν εξαρτάται από εμάς αυτήν τη στιγμή η 1η θέση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά εξαρτάται από τους υπόλοιπους για να δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ