ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μαρτίνο για τη νοοτροπία του Μέσι: "Τού είπα να χαλαρώσει μετά από μία ισοπαλία"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι 2023 AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Ο Τάτα Μαρτίνο αποθέωσε τη νοοτροπία του Λιονέλ Μέσι και έφερε ως παράδειγμα τα λόγια του προς τον Αργεντινό σούπερ σταρ μετά από μία λευκή ισοπαλία κόντρα στο Νάσβιλ.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει μετακομίσει στο MLS για την Ίντερ Μαϊάμι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ρίχνει τις απαιτήσεις του. Αντιθέτως είναι πολύ υψηλές και ο Αργεντινός σούπερ σταρ επιθυμεί εκείνος και η ομάδα του να πρωταγωνιστούν.

Ο Τάτα Μαρτίνο παραχώρησε συνέντευξη στο Athletic και αναφέρθηκε σε αυτή την νοοτροπία νικητή που διαθέτει ο Μέσι. Συγκεκριμένα, μίλησε για την συμπεριφορά του μετά από ένα 0-0 κόντρα στο Νάσβιλ.

"O Λιονέλ ήταν απογοητευμένος μετά την λευκή ισοπαλία με το Νάσβιλ. Έπρεπε να του πω 'χαλάρωσε, δεν θα κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ισοπαλίες, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπους να αναπτυχθούμε'.

Ήταν πολύ πικραμένος, λες και είχαμε χάσει το παιχνίδι. Είναι σε συνεχή αναζήτηση της νίκης, δύσκολα αλλάζει αυτή την νοοτροπία. Δεν θα ήθελα κι εγώ να αλλάξει αυτή τη νοοτροπία, είναι εκείνη που τον κάνει καλύτερο" ανέφερε συγκεκριμένα ο Μαρτίνο.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ