ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Μαρτίνεζ: "Όνειρο που δεν θέλω να ξυπνήσω, το να είμαι πρωταθλητής σε Γουέμπλεϊ και Μαρακανά"

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής
Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής @ 2021 RAUL MARTINEZ / POOL EFE / AP IMAGES

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τη νίκη της Αργεντινής κόντρα στην Ιταλία ότι είναι όνειρο να έχει κατακτήσει τίτλο σε Γουέμπλεϊ και Μαρακανά με την εθνική Αργεντινής.

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, ήταν διπλά χαρούμενος για τη νίκη της αλμπισελέστε στον τελικό του Finalissima, κόντρα στην Ιταλία.

Ο 29χρονος πορτιέρε της Άστον Βίλα δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που κατέκτησε δύο τρόπαια στο Μαρακανά και το Γουέμπλεϊ, λόγω της κόντρας που έχουν οι Αργεντίνοι με τους γείτονες Βραζιλιάνους και τους Άγγλους. Υπενθυμίζεται ότι η Αργεντινή στέφθηκε πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής στη Βραζιλία, κόντρα στη σελεσάο.

"Το να είμαι πρωταθλητής στο Μαρακανά και το Γουέμπλεϊ είναι ένα όνειρο από το οποίο δεν ξέρω αν θέλω να ξυπνήσω. Η αλήθεια είναι ότι είναι ανεκτίμητο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με ό,τι έχουμε πετύχει, το παιχνίδι που παίξαμε και την ομάδα που έχουμε. Είναι πολύ όμορφο να βλέπει κανείς την επιρροή που έχουμε ο ένας στον άλλον από τότε που ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία που μας βοηθά γιατί είναι ένα αγαθό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ FINALISSIMA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ