ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνεθ στους παίκτες: "Εγώ φταίω, ψηλά το κεφάλι, να αφήσουμε πίσω μας την ήττα"

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, ζητώντας τους να αντιδράσουν απέναντι στη Γουέστ Χαμ, ενώ ανέλαβε και την ευθύνη.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιους είδους ήττες στο πρωτάθλημα, όπως αυτή από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης, κι είναι λογικό η διαχείρισή της να είναι δύσκολη, τόσο για τον προπονητή όσο και για τους ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε, ήταν η πρώτη ήττα αγωνιστικά για την πειραϊκή ομάδα στη σεζόν στη διοργάνωση και το σκορ, αλλά κι ο τρόπος που αυτή ήρθε πείραξε πολύ τους ερυθρολεύκους.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει μόλις τέσσερις μήνες στον πάγκο του Ολυμπιακού, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά μια καινούργια ομάδα, η οποία άλλαξε το μισό ρόστερ της το περασμένο καλοκαίρι κι είναι η πρώτη φορά που νιώθει να πέφτει τόσο μεγάλο βάρος στους ώμους.

Η πίεση είναι μεγάλη σε μία ομάδα πρωταθλητισμού όπως ο Ολυμπιακός κι ο 42χρονος τεχνικός προσπαθεί να τη διαχειριστεί, όπως κι οι καινούργιοι παίκτες της πειραϊκής ομάδας.

Ο Μαρτίνεθ λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και, αρχικά, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα όπως το έπραξε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. "Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, εγώ φταίω", είπε ο Ισπανός στους ερυθρολεύκους παίκτες και συνέχισε:

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να αντιδράσουμε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ψηλά το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα.

Επαναλαμβάνω, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Χρειάζεται να αντιδράσουμε άμεσα και να δείξουμε καλό πρόσωπο στο ματς στο Λονδίνο".

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) στον Ρέντη, με τους βασικούς να κάνουν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους παίκτες να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.

Παρεμπιπτόντως, οι παίκτες θα προπονηθούν στο Λονδίνο την Τετάρτη το βράδυ (8/11), παραμονή του αγώνα με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ