ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνεθ: "Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι σαν τη Ρεάλ στην Ισπανία"

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι EUROKINISSI

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε σε Μέσο της χώρας του και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το μέγεθος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα είναι εφάμιλλο με αυτό της Ρεάλ στην Ισπανία.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παραχώρησε δηλώσεις στο ισπανικό El Pelotazo και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό.

Ο 42χρονος τεχνικός τόνισε ότι στον Πειραιά τον οδήγησε σε μεγάλο βαθμό το ένστικτό του, ενώ παρομοίασε το μέγεθος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

"Με προσέλκυσε το να με οδηγεί το ένστικτο μου. Ο πρώτος λόγος που ήρθε ήταν να μπορέσω να προπονώ σπουδαίους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ στην Ισπανία. Και επίσης πιστεύω στους ανθρώπους. Το να δουλέψω με τον Αντόνιο Κορδόν ήταν ένα επιπλέον κίνητρο. Η πρόκληση είναι συναρπαστική", ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σεβίλλη: "Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψω στη Σεβίλλη. Όταν κερδίζεις έρχεσαι πιο κοντά σε όλους τους πάγκους, όταν χάνεις, απομακρύνεσαι από τους δικούς σου. Έτσι αντιλαμβάνομαι το πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ