ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαρτίνεθ για το πέναλτι: "Με το VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό"

Μαρτίνεθ για το πέναλτι: "Με το VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό"

Ο Μαρτίνεθ έκανε το πέναλτι της ισοφάρισης στον Μασούρα και θεωρεί πως ήταν λανθασμένη απόφαση. Μάλιστα, τόνισε πως με VAR θα ήταν διαφορετική η απόφαση, επομένως και το αποτέλεσμα. Τι σχολίασαν οι Γιορέντε και Μοράτα.

Ο Ινίγο Μαρτίνεθ πέρασε στο ημίχρονο αντί του Σέρχιο Ράμος στον αγώνα της Ισπανίας με την Ελλάδα (1-1) και έμελλε να είναι ο μοιραίος για την ομάδα του, καθώς έκανε το πέναλτι της ισοφάρισης πάνω στον Μασούρα. Σήκωσε το πόδι του και βρήκε τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, με την απόφαση του διαιτητή να είναι σωστή. Ο ίδιος όμως έχει διαφορετική άποψη και θεωρεί πως με VAR αυτή η παράβαση δεν θα δινόταν.

"Το πέναλτι ήταν... κλειδί για την ισοπαλία. Το πληρώσαμε ακριβά. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι μια στιγμιαία φάση. Με το VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είναι διεκδικίσιμη μπαλιά και δεν μπορώ να σταματήσω. Προσπαθώ να πάρω το πόδι. Ο αντίπαλος έπεσε στο έδαφος. Το παράξενο είναι ότι το σφύριξε στα έξι δευτερόλεπτα", είπε ο Μαρτίνεθ.

Ο Μάρκος Γιορέντε πήρε επίσης θέση για το πέναλτι και είπε: "Στο γήπεδο όπως το είδα, δεν μου φάνηκε πέναλτι. Με το VAR αυτό δεν δίνεται από μακριά. Ξέραμε ότι η Ελλάδα θα κλειστεί. Είχαν ξεκάθαρο αμυντικό σκεπτικό. Αυτή η Εθνική δεν άξιζε την ισοπαλία. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".

Ο Άλβαρο Μοράτα σχολίασε: "Δεν ήταν ατύχημα. Το πέναλτι άλλαξε το ματς και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, η κάθε ομάδα μπορεί να σού βάλει δύσκολα. Και εμένα με χτύπησαν στο πρόσωπο και ήταν πέναλτι, αλλά είναι δύσκολο να το δει χωρίς VAR. Κόντρα στη Γεωργία το ματς θα είναι παρόμοιο. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές και θα πρέπει να είμαστε μαζί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ