Μαρσέλο και Ντανίλο εκτός, με Φάγκνερ – Φιλίπε Λουίς η Βραζιλία

Μαρσέλο Βραζιλία
(AP Photo/Antonio Calanni)
Ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, ανακοίνωσε ότι τόσο ο Μαρσέλο όσο και ο Ντανίλο θα μείνουν εκτός ενδεκάδας στον αγώνα της Δευτέρας (2/7, 17.00) απέναντι στο Μεξικό. Φιλίπε Λουίς και Φάγκνερ στη θέση τους.
Τη Δευτέρα (2/7, 17.00) η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Μεξικό στο πλαίσιο των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Τίτε, προπονητής της Σελεσάο, υποστήριξε την Κυριακή (1/7) στη συνέντευξη Τύπου, ότι ούτε ο Μαρσέλο ούτε ο Ντανίλο θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρσέλο τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Σερβία και ο Ντανίλο στην προπόνηση, πριν από τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα. Στη θέση τους θα χρησιμοποιηθούν οι Φιλίπε Λουίς και Φάγκνερ. Έτσι, η ενδεκάδα της Βραζιλίας στη νοκ άουτ αναμέτρηση που θα γίνει στη Σαμάρα, θα είναι η εξής:
Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Καζεμίρο, Παουλίνιο, Κοουτίνιο, Νεϊμάρ, Ουίλιαν, Γκαμπριέλ Ζεζούς.
(AP Photo/Antonio Calanni)