ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Βλέπει τον Νέρες της Σαχτάρ

Ο Νταβίντ Νέρες ως παίκτης του Άγιαξ
Ο Νταβίντ Νέρες ως παίκτης του Άγιαξ PAUL ELLIS/POOL VIA AP

Την περίπτωση του 25χρονου ακραίου της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Νταβίντ Νέρες, εξετάζει η Μαρσέιγ πριν από τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του Conference League.

Το ανοικτό μεταγραφικό "παράθυρο" απόκτησης ξένων ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε ουκρανικές και ρωσικές ομάδες προσπαθεί να εκμεταλλευτεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μαρσέιγ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην φάση των "8" του Conference League βλέπει την περίπτωση του Νταβίντ Νέρες, που τον περασμένο Γενάρη μεταγράφηκε από τον Άγιαξ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος, που βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του μέχρι το τέλος της σεζόν και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στη Γαλλία η Ολιμπίκ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη είναι αν το ενδιαφέρον της ομάδας από τη Μασσαλία θα εξελιχθεί άμεσα ή αν πρόκειται για κίνηση που αφορά το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την απόφαση της UEFA οι ομάδες που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν το δικαίωμα να προσθέσουν δύο ποδοσφαιριστές από τη Ρωσία ή την Ουκρανία στις λίστες τους.

Κάτι πάντως που δύσκολα μπορεί να εκμεταλλευτεί με το Νέρες η Μαρσέιγ. Και αυτό διότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άγιαξ δεν πρόλαβε να κάνει ούτε μια συμμετοχή με τη Σαχτάρ και έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ